Thierry Marx

Thierry Marx er en fransk kokk, som spesialiserer seg innen molekylærgastronomi. Han er født og oppvokst i Paris, og har jobbet som kjøkkensjef på flere anerkjente restauranter.

I 1988 mottok han sin første Michelin-stjerne, og har siden 2010 ledet restauranten Mandarin Oriental i Paris , hvor han, i juni 2011, også åpnet de superglamorøse restaurantene Sur-Mesure by Thierry Marx og Le Camélia, i tillegg til et konditorutsalg. I 2012 ble Sur-Mesure by Thierry Marx tildelt to Michelin-stjerner.

Thierry elsker å eksperimentere med de nyeste kulinariske teknikker, for å forherlige de fineste, mest smakfulle ingredienser. Ingen ekstravaganse, bare god, velfundert matlaging akkompagnert av sin egen vidunderlige smak og tekstur.

 

THIERRY MARX RANGE FOR HABITAT

«Ideen bak denne kolleksjonen – produsert og designet eksklusivt for Habitat – er basert på en filosofi som hyller essensen av ting : å designe redskaper for et universelt kjøkken, for å sikre kontroll av tid og varme , samt verktøyene som gjør det mulig å lage god mat, helt enkelt… »